Hej, nu är det klart! Fr.o.m den 1/7 går Hans Svensson in som ny ägare till Kalmar Pantbank AB.
Jag vill passa på att tacka alla gamla och nuvarande kunder för de gångna åren.
Jag kommer givetvis att sakna er alla, men kommer att jobba kvar efter behov ett tag fram på hösten. Så vi ses säkert ett tag till.
Jag önskar Hans lycka till och lämnar alltså från den 1/7 över rodret.
Varma hälsningar från
Jan

Hej! Jag heter Hans Svensson och kommer att bedriva verksamheten på precis samma sätt som Jan har gjort framgångsrikt genom åren.
Jag kommer att utöka möjligheterna för dig som kund genom att du kan belåna antikviteter, konst och accessoarer.
Tänk bara på att större objekt inte är aktuella p.g.a utrymmesskäl.
Jag kommer även att behålla nuvarande öppettider som gäller året runt. Alltså öppet tre dagar i veckan, även över sommaren.
Som du kanske vet kan du företrädesvis låna på guld och silver, men även klockor, musikinstrument, konst/antikviteter, färgat signerat konstglas, teknik typ laptop, mobiltelefoner, kameror. Observera att när det gäller teknik så är det max 1 år som gäller samt kvitto!
Vill du sälja ditt guld och silver, har vi en bra lösning på detta, samt en ambition om att hålla de högsta priserna i Kalmar.
Vet du om att vi även har försäljning av framför allt guld och silver? Hos oss kan du köpa fina smycken till ca 1/3 av vad det kostar att köpa nytt hos en guldsmed.
Du kan i lugn och ro leta igenom i vårt sortiment genom att antingen gå via vår hemsida och Auktioner och Butik och därefter Tradera Butik. Du kan även söka via Traderas sida och söka på Kalmar-Butik i sökfältet, så kommer du direkt in på vår sida. Bor du i närheten, skriv upp objektets nummer och kom in på ett besök för att se och prova.
Varmt Välkomna!
Hans